Ik ben Kim Pril en ik ben werkzaam als coach en arbeid- en organisatiepsycholoog (i.o.). Mijn interesses hebben altijd bij mensen en hun gedrag gelegen. Waarom gedragen mensen zich zoals zij doen? En waarom reageren mensen op een bepaalde manier op elkaar? Volgen we bepaalde patronen? Wat zorgt er voor dat we soms helemaal met onszelf in de knoop kunnen zitten?

Positieve insteek

Omdat ik hier al zolang in geïnteresseerd in ben, wist ik al snel welke studie ik wilde gaan doen. In 2014 ben ik dan ook begonnen met de studie Psychologie aan Tilburg University. Dat ik de kudde niet wilde volgen naar de klinische of medische kant van de opleiding had ik al snel door. Ik wilde positieve dingen doen, anderen helpen en hierbij snel stappen kunnen zetten om dingen te bereiken. Niet blijven hangen in het verleden, maar kijken hoe ik jou weer vooruit kan helpen. Kortom, ik had meer feeling met de ‘positieve’ kant van de psychologie. Vandaar mijn keuze voor de richting Psychologie & Maatschappij en later voor de master Work and Organizational psychology. Hierbij ligt de focus veel meer op hoe je het positieve in mensen naar boven kan halen en hoe je ze kunt versterken in relatie tot hun studie of werk. Kwaliteiten benutten en versterken vind ik veel belangrijker dan je zwakke punten verbeteren. Ik maak liever van een 7 een 9 dan van een 3 een 5.

Focus op Young Professionals en studenten

Op dit moment vind ik het het allerleukst om jonge(re) mensen te coachen. Aangezien ik zelf nog een young professional ben, kan ik me goed in hen inleven. Ook begrijp ik wat ze meemaken, voor welke keuzes ze staan en waar ze tegenaan lopen. Ik maak dit niet alleen zelf mee, maar zie het ook terug in mijn omgeving. Verder snap ik de zoektocht naar wat je nou écht interessant vindt. Ik ben dus bekend met de twijfels en de struggles. Van klanten hoor ik terug dat ze het fijn vinden dat ze kunnen praten met iemand die in ongeveer dezelfde levensfase zit. Dit maakt de drempel voor hen minder hoog om contact op te nemen en bepaalde hulp of ondersteuning te zoeken.

Glansreijk & YouPro

In 2017 heb ik mijn bacheloropleiding Psychologie afgerond en ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik meer ervaring op kon doen voordat ik zou starten aan de masteropleiding Work and Organizational Psychology in 2018. Door Ira ben ik met open armen ontvangen en ik leer veel van haar. Ik ben op de achtergrond werkzaam bij Praktijk Glansreijk en op de voorgrond bij Glansreijk Studenten. In 2019 hebben we YouPro opgericht, ook hier zal ik op de voorgrond aanwezig zijn. Hierdoor kan ik mijn passie voor young professionals volgen en vertalen in mijn werkzaamheden. Uiteraard word ik bijgestaan door mijn collega’s!

Als je meer over mij wilt weten kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel:

Kim Pril
Kim Pril

Persoonlijk

Verder woon ik samen met mijn vriend Nick in het gezellige Tilburg, waar wij allebei gestudeerd hebben. Een kant-en-klaar maaltijd zal je bij ons niet snel op tafel zien staan, want wij houden er allebei wel van om lekker te koken voor onszelf of voor familie. Ook komen vaak vrienden of vriendinnen over de vloer, gezellig!

Neem voor informatie contact met me op

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...
%d bloggers liken dit: